Copyright © All rights reserved. Made By Serif.

Velkommen til taleskriveren.dk.

 

Måske kender du det også - du skal til en familiekomsammen, til en fødselsdag, et bryllup i familien eller vennekredsen eller til en helt anden festlig lejlighed.

 

Måske har du endda også ofte fået tanken: “Det kunne være sjovt at holde en tale!” - og er straks gået igang med at skrive.

 

Og for manges vedkommende stopper det så her. Desværre! For det at skrive en god tale, er ikke noget man bare gør. Og egentlig er det brandærgeligt, for det er som regel en flot og personlig gestus at give sin vært(er) et par velvalgte ord med på vejen. Og så er ens egen følelse efter at man har afholdt talen bare helt fantastisk.

Nogle gange kan vi endog blive “tvunget” til at holde en tale - f.eks. ved et bryllup, hvor der holdes fast i traditionerne med toastmaset og det hele. Eller til barnets konfirmation - hvor det unge menneske vel skal have et par fornuftige ord med på vejen!

 

Der findes rigtig mange der skriver sange til enhver lejlighed - men det er knap så nemt at finde en taleskriver som tilbyder at skrive en personlig tale. Og selvfølgelig til en fornuftig pris.

 

Det tilbyder jeg med taleskriveren.dk.

 

Talen vil naturligvis altid blive skrevet udfra dine egne stikord og i den stil som du ønsker. Du får med andre ord en personlig tale - til netop din anledning.

 

Jeg håber, at du vil benytte dig af taleskriveren.dk - og lade mig skrive din tale.

 

Mange venlige hilsner

 

Jørgen Larsen.

Taleskriveren.dk

 

Taleskriveren.dk i DR1 Nyhederne...Læs her

Taleskriveren i DR